atvise® hmi е напълно функционален уеб HMI. Предлага множество опции за комуникация, удобен инженерен инструмент за програмиране и настройка и неограничена свобода при проектирането на потребителския интерфейс.

Създаден специално за производителите на машини, atvise® hmi съкращава циклите на разработка, намалява разходите, позволява създаване на услуги с добавена стойност, като дистанционна диагностика и дава изключителни възможности за визуална персонализация.

Каква е разликата с atvise® scada? atvise® hmi предлага всички възможности на SCADA софтуера, без hot-standby резервираност и динамични аларми.

Може да се инсталира на операторски терминали поддържащи Windows или Linux операционни системи или на отделен сървър (поддържат се и икономични мини компютри с ARM архитектура под Debian). Поддържа свързване на клиенти за дистанционен мониторинг, диагностика и управление на машината през всяко мобилно или десктоп устройство снабдено с web браузър.

Вижте и нашите готови операторски терминали с atvise® hmi
atvise® hmi за машини

Бърза разработка

С инженерния инструмент с пълна графична поддръжка atvise® builder , atvise® hmi предлага всичко необходимо за бързото внедряване на HMI.

В допълнение към обширния каталог от обекти, поддръжката на drag & drop и обектно-ориентираното програмиране, потребителите на atvise® hmi имат на разположение и напълно интегрирана платформа за респонсив дизайн.

Готов за всяка машина

С интегрирания OPC UA клиент и atvise® connect като комуникационен драйвер за контролери на Siemens и Rockwell, както и за Modbus, KNX, MQTT и BACNet, разполагате с цялата възможна свързаност на HMI приложението към машината.

Свързаност на машината с atvise® hmi

Мащабируеми архитектури

Благодарение на интегрирания вграден OPC UA сървър, приложенията atvise® hmi могат лесно да бъдат разширявани по всяко време.

Например, след успешното внедряване на HMI, може да се добави приложение atvise® scada от по-високо ниво, без да се прекъсва работата на HMI приложенията.

Ново поколение персонализация на HMI на машината

Като производител на машини знаете колко е важна персонализацията на клиентския интерфейс и създаването на допълнителни услуги, като отдалечена поддръжка и диагностика, превантивна поддръжка, каталог с резервни части (купувани от вас) и др.

Там където други ви „позволяват“ да персонализирате интерфейса с лого и фирмен цвят, atvise® ви дава пълна свобода!

Тази свобода се изразява не само в лесна персонализация на стандартните компоненти и обекти. Вие можете да добавяте собствени, базирани на HTML обекти и управления.

Можете да създадете и напълно различен клиентски интерфейс и приложения, 100% ваши, чрез съвременни web технологии и фреймуърк, като React, Angular или Vue.

Към тези възможности добавете и drag&drop проектиране на базата на SVG векторни графики.