Atvise® OT1200 HMI
за прости визуализации

Операторски терминали, базирани на Linux и ARM, и софтуера за визуализация atvise® hmi. Atvise® OT1200 HMI предлага богат набор визуализации в икономичен пакет. Предлагат се в размери от 7″ до 15″.

В допълнение към локалната визуализация на операторския терминал atvise® bundles могат да се използват и с външни уеб клиенти.

PDF БРОШУРА

Atvise® OT1300 HMI
сложни визуализации

За по-сложни задачи за визуализация пакетите atvise® bundles OT1300 HMI са правилният избор. Операторските терминали са базирани на Windows и предлагат гъвкава производителност с широк избор от процесори Intel. По този начин atvise® hmi може да се използва в пълна степен като софтуер за визуализация.

ПДФ
PDF БРОШУРА
Операторски терминал със СКАДА система и мощен процесор

Atvise® OT1300 SCADA
високо ниво на визуализация

С високопроизводителните процесори Intel Core i7 и atvise® scada софтуер, atvise® OT1300 SCADA е също и контролна станция, директно интегрирана в операторския терминал. Оптимизирани са за сложни задачи за управление и мониторинг и могат да служат и за SCADA сървър. Сайт на дистрибутора на atvise® bundles в България.

Atvise® OT1400

Операторските терминали от продуктовата серия OT1400 съчетават съвременни технологии, гъвкавост, дългосрочна поддръжка и модерен дизайн. Хаптичните HMI елементи, като бутони за управление, могат да се избират и подреждат свободно върху устройството. Големият избор на размери (от 15,6″ до 24″), класове на производителност и опции за съхранение на данни, осигуряват оптимално съотношение между цена и производителност.

OT1400 - вълнуващ СКАДА терминал

Вградени технологии
в atvise®

OPC UA interoperability

Стандарт OPC UA

Отворен и мощен комуникационен стандарт с оперативна съвместимост

Native web SCADA

Чиста web технология

Защото „поддържане на web“ е различно от чист нейтив web

История и логове

Вертикален инженеринг

Обектно-ориентирано програмиране спестява време и елиминира грешките

SCADA Hot-standby резервираност

Hot-standby резервираност

Пълна системна сигурност